Brændefyr

Montering og service af brændefyr

Brændefyr er ikke længere så populære, men det er flere situationer, hvor de kan være et virkelig godt valg til opvarmning af din bolig.
Hvis du har adgang til gratis træ fra din ejendom, eller hvis du kan købe det billigt, så er et brændefyr noget billigere i drift end opvarmning med gas eller el.
Ved RH-Bioservice monterer og servicerer vi brændefyr på hele Sjælland. Vores brændefyr kommer fra vores leverandør Vølund samt HS Tarm & Baxi, der i mange år har fremstillet optimale varmeløsninger.

Naturlig opvarmning

Et brændefyr er en meget naturlig kilde til varme, og det er der mange, der godt kan lide. Vi monterer dem gerne, men vi er også eksperter i service og reparation af de fleste mærker. Derfor kan vi lynhurtigt finde og udbedre fejl, og det gør os også billigere, da vi hurtigt er afsted igen.
Har du allerede et brændefyr, og ønsker du at udskifte det til for eksempel træpillefyr, hvis din brænde-ressource er sluppet op, så kommer vi gerne forbi og tager en snak om, hvordan det bedst gøres og hvilken løsning, der passer bedst til din bolig og dine behov.

Kontakt os allerede i dag

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os på 21 43 06 79 og ronny.holst.bioservice@gmail.com. Vi står klar til at tage en snak om dit fyr.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 21 43 06 79, eller send en mail til ronny.holst.bioservice@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.