Træpillefyr – Ekoheat og Biodom pillefyr

Træpillefyr sparer penge og CO2

Vi er vilde med vedvarende energi her ved RH-Bioservice, og derfor har vi blandt andet specialiseret os i træpillefyr. Vi kan både levere og montere dit fyr, og så er vi også eksperter i service og reparation af dem.
Vi kører på hele Sjælland, så du ringer bare. Vores træpillefyr kommer fra vores leverandør HS Tarm & Baxi samt Vølund, der i mange år har fremstillet varmeløsninger i høj kvalitet.

Fordele ved et træpillefyr fra EkoHeat og Biodom

Der er mange pillefyr. For det første, så er de CO2-neutrale, og de er derfor meget bedre for miljøet end opvarmning med for eksempel el og gas. Nu hvor den slags stiger i pris, så er træpillefyr også billigere i drift, så det er en win-win for dig som forbruger. Mange får også træpillefyr installeret i stedet for en varmepumpe.
Vi er forhandlere af EkoHeat og Biodom, som begge er fortrinlige mærker, når det kommer til træpillefyr. Derfor er vi stolte af vores samarbejde med disse firmaer.
Når du vælger os til montering, så ved du også, at du har en meget erfaren reparatør tæt på, da vi er eksperter i reparation af de fleste mærker af træpillefyr. Er du interesseret i et brændefyr i stedet for et træpillefyr, står vi også klar til at hjælpe.

Få et uforpligtende tilbud på montering og service af Biodom og Ekoheat pillefyr

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe med EkoHeat og Biodom pillefyr på Sjælland? så kan du kontakte os21 43 06 79 eller ronny.holst.bioservice@gmail.com. Her kan vi også give dig et uforpligtende tilbud.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 21 43 06 79, eller send en mail til ronny.holst.bioservice@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.