Træpillefyr

Træpillefyr sparer penge og CO2

Vi er vilde med vedvarende energi her ved RH-Bioservice, og derfor har vi blandt andet specialiseret os i træpillefyr. Vi kan både levere og montere dit fyr, og så er vi også eksperter i service og reparation af dem.
Vi kører på hele Sjælland, så du ringer bare. Vores træpillefyr kommer fra vores leverandør HS Tarm & Baxi samt Vølund, der i mange år har fremstillet varmeløsninger i høj kvalitet.

Fordele ved et træpillefyr

Dem er der mange af. For det første, så er det CO2-neutrale, og de er derfor meget bedre for miljøet end opvarmning med for eksempel el og gas. Nu hvor den slags stiger i pris, så er træpillefyr også billigere i drift, så det er en win-win for dig som forbruger. Mange får dem også installeret i stedet for en varmepumpe.
Vi er forhandlere af EkoHeat og Biodom, som begge er fortrinlige mærker, når det kommer til træpillefyr. Derfor er vi stolte af vores samarbejde med disse firmaer.
Når du vælger os til montering, så ved du også, at du har en meget erfaren reparatør tæt på, da vi er eksperter i reparation af de fleste mærker af træpillefyr.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du vil høre mere, så kan du fange os på 21 43 06 79 eller ronny.holst.bioservice@gmail.com. Her kan vi også give dig et uforpligtende tilbud.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 21 43 06 79, eller send en mail til ronny.holst.bioservice@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.