Montering

Montering af træpillefyr og brændefyr

Hvis du går og overvejer, om det er tid til, at du skifter dit gamle oliefyr eller anden opvarmning af huset ud med noget mere moderne og bæredygtigt, så er du kommet til det rette sted.
Her ved RH-Bioservice er vi eksperter i service-montering af både træpillefyr og brændefyr, og vi kører på hele Sjælland. Vores produkter kommer fra vores leverandør Vølund samt HS Tarm & Baxi, der i mange år har fremstillet de bedste og mest optimale varmeløsninger.

Vedvarende energi til huset

Vi elsker at arbejde med vedvarende energi, og derfor har vi specialiseret os i montering af disse opvarmningsmetoder.
Både træpillefyr og brændefyr er billigere i drift end løsninger med el og gas, og mange skifter også fra varmepumpe til især træpillefyr. De er CO2-neutrale, og i en verden, hvor alle rådes til at skære ned på deres CO2-forbrug, er det en populær løsning til opvarmning af hjemmet.
Vi samarbejder med EkoHeat og Biodom, som begge producerer træpillefyr i høj kvalitet. Dem leverer vi stolt til vores kunder, hvor vi står for den fulde montering, så du blot kan nyde den nye, billigere varme i dit hjem.

Hør mere om mulighederne

Du kan altid fange os på telefon 21 43 06 79 eller e-mail ronny.holst.bioservice@gmail.com. Her står vi klar med gode råd og vejledning.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 21 43 06 79, eller send en mail til ronny.holst.bioservice@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.