Om os

VVS-montør med mere end 20 års erfaring

Siden 2014 har vi ved RH-Bioservice leveret, monteret og serviceret træpillefyr og brændefyr på hele Sjælland, men særligt i området mellem Slagelse og Skælskør, hvor vi holder til.
Virksomheden ejes af Ronny, som er udlært VVS-montør med 23-års erfaring. Han er nu ekspert i vedvarende energi til private boliger. Du er derfor altid i meget erfarne hænder, når du samarbejder med os. Du kan stole på, at der er en ekspert på sagen.

Service og kvalitet går hånd i hånd

Når du vælger os, så vælger du høj kvalitet til en god pris. Vi står også altid klar med vejledning fra en ekspert, så du kan tage informerede valg om, hvordan dit hus skal varmes op.
Der lyttes til dine ønsker, og så får du personlig vejledning, inden vi leverer dit nye fyr eller reparerer det gamle. Vi samarbejder med EkoHeat og Biodom, som leverer træpillefyr i høj kvalitet. Disse mærker kan vi også reparere særligt hurtigt, da vi kender dem ud og ind.

Du kan altid ringe

Har du spørgsmål til dit fyr, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 43 06 79 eller på e-mail ronny.holst.bioservice@gmail.com.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 21 43 06 79, eller send en mail til ronny.holst.bioservice@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.